Blog

Blog

Mayday Mayday!!

Posted by marIKen on  26 augustus 2020

1
Category: Geen categorie
‘Wat?! Wat?!’ hoor ik je verschrikt denken. ‘Is er een familietragedie, ben je geveld door Corona en maandenlang uitgeschakeld, is het huis ingestort door een aardbeving???’ Nee, niets van dit alle; we zijn ‘slechts’ aan het verbouwen. Alleen is het woordje ‘slechts’ niet op mij van toepassing en reageert mijn hele staat van zijn hetzelfde alsof het een van de bovenstaande drama’s betreft. Laat ik voorop stellen dat ik mij ontzettend bevoorrecht voel dat deze

Mijn meisje van 13 en een half

Posted by marIKen on  19 augustus 2020

3
Category: Geen categorie
Lijkt ineens niet meer op het kleine meisje van ‘gister’. Gaat er midden in de nacht uit om een boterham te maken, want ‘ik had onwijs veel honger, mam!’ Gebruikt termen als : ewa, aaaawwkward, huts, yeet. Verkiest mijn oude gammele Cortina boven haar eigen dure aerodynamische Batavus, want ‘al mijn vriendinnen hebben die ohook!‘ Draait zelf in 20 minuten een complete maaltijd in elkaar voor 3 vriendinnen die spontaan komen eten. Zegt, als ze

20 jaar

Posted by marIKen on  4 augustus 2020

0
Category: Geen categorie
20 jaar geleden, jouw liefde voelt als de dag van gister 20 jaar geleden, jouw lach klinkt als de dag van gister 20 jaar geleden, jouw omarming verwarmt als de dag van gister 20 jaar geleden, maar jij blijft bij me als de dag van gister

Fijn! (vervolg Stom!)

Posted by marIKen on  8 juli 2020

0
Category: Geen categorie
Het piepend geluid van de stelen van tulpen tegen elkaar aan. (Met dank aan het programma’s Het spijt me en De vijf uur show (gek genoeg keek ik deze programma’s dus lang, lang geleden). Naar het ziekenhuis moeten om alleen maar een kies te trekken. Net vóór de tekst uit zingen van een liedje (gek genoeg staat deze op het Stom! lijstje van mijn dochter). Het enthousiasme van je Labradoodle als ze je weer ziet

Stom!

Posted by marIKen on  22 mei 2020

1
Category: Geen categorie
De onbedwingbare behoefte van je 13 jarige dochter om de gruwelijke scènes van Riverdale met je te delen. Het omdraaien van je maag bij het alleen al het aanhoren van deze details. Je kies moeten laten trekken omdat meerdere wortelkanaalbehandelingen en dito operatie niet afdoende waren.Woorden als: versnapering, een hapje en een drankje, een vorkje prikken. Het niet psychologisch kunnen doorgronden waarom het allemaal eet/drinkgerelateerde woorden zijn. Het improviserend mee doedeladoën op een Jazz nummer.