Blog

Blog

Vandaag

Posted by marIKen on  4 augustus 2023
1
Category: Geen categorie
Vandaag mijn geboortedag,  jouw sterfdag Vandaag  buig ik voor jouw verlies  Vandaag  ben je bij me in liefdevolle herinnering Morgen  Omarm ik de zingeving Morgen  vier ik mijn verjaardag Morgen vier ik het leven  Ik heb niet geleerd om met verdriet, afscheid en rouw om te gaan. En toen overleed mijn moeder, op mijn verjaardag. Je zou het bijna ironisch kunnen noemen. Jarenlang wist ik me geen raad op deze dag. Gefeliciteerd worden, terwijl ik

Verhuizen

Posted by marIKen on  22 mei 2023
Reacties uitgeschakeld voor Verhuizen
Category: Geen categorie
Waar bij de huidige locatie de deuren sluiten, openen zich nieuwe deuren op het Veenlaan 27 te Wateringen. Blij en verheugd ben ik dat ik met mijn praktijk kan meebewegen met Esther Goercharn van Solide Yoga. Ik neem jou ook graag mee naar 1 van de 2 prachtige ruimtes die daar gecreëerd zijn, om onze privélessen voort te zetten. Of wellicht voor jou om mee te beginnen. Heb je een persoonlijke hulpvraag of wil je

Ook dit gaat weer voorbij

Posted by marIKen on  17 mei 2023
0
Category: Geen categorie
Ik voel ‘m voor ik mijn ogen open doe, de donderwolk boven mijn hoofd. Nu komt dit wel vaker voor na een onrustige nacht en lost ie als vanzelf weer op tijdens het ochtendritueel met twee pubers. Vandaag niet. Vandaag blijft ie mij met minuscule precisie volgen, waar ik mij ook heen beweeg. Mijn gezin houdt afstand en telt het aantal seconden tussen de flits en donder, om een inschatting te kunnen maken van de

Met vallen en opstaan

Posted by marIKen on  17 april 2023
0
Category: Geen categorie
‘Iets voor mezelf doen, kan ik niet’, verzucht een deelneemster bij de intake als ik haar vraag hoe ze tot rust komt. Voor anderen zorgen, altijd beschikbaar zijn voor haar kinderen en zich staande houden in het onzekere bestaan als ondernemer, doet ze wel. De vraag is alleen, voor hoe lang nog?Ik herken me in haar verhaal en in het gevoel alsof je iedere dag te hard van een berg af rent.  Er komt een

Mediteren kun je leren

Posted by marIKen on  12 maart 2023
0
Category: Geen categorie
Super interessant vond ik het vak stenografie tijdens mijn secretariële opleiding, nu alweer heel (heel, heel) wat jaartjes geleden. In totale onwetenheid keek ik naar de tekens in mijn boek, mijzelf nieuwsgierig afvragend wat ze zouden betekenen. Iedere week kon ik steeds een stukje meer ontcijferen, tot het moment dat ik de onbegrijpelijke tekens voor mijn ogen zag transformeren tot de betekenis die ze hadden. Het voelde alsof ik een geheime code ontcijferd had en

Eén gedachte over “ Vandaag

Reacties zijn gesloten.