Vandaag

Vandaag

Vandaag

mijn geboortedag,  jouw sterfdag

Vandaag 

buig ik voor jouw verlies 

Vandaag 

ben je bij me in liefdevolle herinnering

Morgen 

Omarm ik de zingeving

Morgen 

vier ik mijn verjaardag

Morgen

vier ik het leven 

Ik heb niet geleerd om met verdriet, afscheid en rouw om te gaan. En toen overleed mijn moeder, op mijn verjaardag. Je zou het bijna ironisch kunnen noemen. Jarenlang wist ik me geen raad op deze dag. Gefeliciteerd worden, terwijl ik verteerd werd door (onverwerkt) verdriet. 

Heel langzaam heb ik stappen gezet in mijn rouwproces, maar deze dag bleef pijnlijk verwarrend. Afgelopen jaar heb ik dankzij de begeleiding van #Raafwerk ook dit meer een plek kunnen geven, waar ik heel dankbaar voor ben.

Vandaag eer ik mijn moeder, rouw ik om dat wat was en nooit meer zal zijn. Morgen vier ik het leven met dierbaren om mij heen. 

Eén gedachte over “ Vandaag

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.