Moeiteloos leven programma

Moeiteloos leven programma

In dit programma heb ik mijn ontdekkingstocht van afgelopen 10 jaar verwerkt. Op mijn pad ben ik in aanraking gekomen met yoga, mindfulness, meditatie, ademhalingsoefeningen, lichaamsbewustzijn en bewustzijnsontwikkeling. 

Dit alles heeft mij gebracht waar wie ik werkelijk ben en leef ik vanuit vreugde, verruiming en moeiteloosheid (of ben ik me er bewust van wanneer dat niet zo is ;-)). Het is namelijk niet zo dat ik de hele dag tjirpend door het leven ga; ik val nog regelmatig, maar ik heb heb geleerd hoe ik moet liggen en hoe ik weer op kan staan.

Vanuit al deze opgedane ervaringen heb ik de essentie samengevat in een programma, waarin wij samen gaan ontdekken, begrijpen en transformeren. Om oude patronen daadwerkelijk te kunnen veranderen, is dagelijks beoefening noodzakelijk. Omdat ik weet hoe lastig het is om dit daadwerkelijk te doen, ontvang je, naast de persoonlijke coachingsessies, een programma met begeleiding om yoga en mindfulness in je dagelijks leven toe te passen. Op deze manier heb je genoeg ruimte om te oefenen, te vallen, te liggen en weer op te staan. 

Ik neem je graag mee op een reis van 3 maanden om je eigen gedrag te leren doorzien en herkennen, emoties als frustratie, weerstand en verkramping op te lossen, handvatten aan te leren om het leven te omarmen zoals het zich aandient en om te ontdekken wie je nu werkelijk bent. Pak je koffers! We gaan naar huis!

Deze cursus van 3 maanden is inclusief:

  • Intakegesprek
  • 3x een coachingsessie van 75 minuten
  • Werkschrift met theorie, (yoga) oefeningen, meditaties en ruimte voor je eigen aantekeningen
  • Begeleiding via whatsapp, wanneer nodig, gedurende de training
  • Eindgesprek
  • Kosten: Eur 299,-
  • (Extra sessie tijdens het programma tegen gereduceerd tarief: Eur 60,-)

Kies voor jezelf en schrijf je nu in via onderstaand formulier!