Wie ben IK?

Wie ben IK?

‘Doen zoals het hoort’ is onbewust mijn levensmotto geweest. Een goede baan in de zakenwereld, een druk sociaal leven en meepraten met de meningen van anderen om vooral niet anders te zijn. Ik ben daar lang mee weg gekomen, totdat ik meerdere signalen kreeg dat dat anders mocht.

‘Yoga is geen trucje’ vertelde mijn yogadocente mij en ik heb ervaren hoe waar dat is. Even snel mediteren tegen de gejaagdheid, een paar yogahoudingen om de verkramping in mijn lijf op te lossen, doorrennen tot de wekelijkse yogales om mijzelf vervolgens toe te staan om te ontspannen. Meerdere burn-outs, chronische vermoeidheid en andere stress gerelateerde klachten waren het gevolg.

De verandering kwam pas toen ik al het geleerde daadwerkelijk ging toepassen in mijn dagelijks leven, op de momenten dat het er toe doet. De yoga en mindfulness die ik een aantal jaar daarvoor ontdekt had, brachten me terug naar de essentie, naar de verbinding om van daaruit mijn leven te leiden. En niet andersom, dat het leven mij leidt. Zo is ook geleidelijk ontstaan dat ik, vanuit mijn eigen ervaringen en uitdagingen, dit ben gaan delen met anderen.

Ik woon met mijn man, 2 lieve dochters en enthousiaste Labradoodle in Den Haag doe wat ik leuk vind: tijd doorbrengen met mijn gezin, lange wandelingen maken met mijn hond, blogs en korte verhalen schrijven en het helpen van anderen in hun zoektocht naar een moeiteloos leven.