Dankzij de sessies bij Mariken kan ik het leven beter aan!

Dankzij de sessies bij Mariken kan ik het leven beter aan!

21 januari 2021
    

Begin dit jaar kwam ik overspannen thuis te zitten, waarschijnlijk veroorzaakt door een combinatie van een hoge werkdruk, veel reistijd van en naar m’n werk, overgangsklachten en talrijke migraine-aanvallen.
Naast de begeleiding van de huisarts en de psycholoog was ik ook op zoek naar “iets” waarmee ik dit in de toekomst zou kunnen voorkomen. Al zoekend op internet kwam ik al gauw uit bij yoga en/of mindfulness. Beiden heb ik in het verleden al eens geprobeerd en toen werd ik vooral nerveus van al die mensen om me heen die daar heerlijk “zen” zaten te zijn terwijl ik me totaal niet kon ontspannen. Dit is niks voor mij dacht ik toen al snel maar via de site van Solide Yoga kwam ik uit bij het verhaal van Mariken en dat sprak me meteen aan.
Ze gaf aan dat ze zelf een burnout heeft gehad en dat gaf mij het gevoel dat ze dan in ieder geval zou begrijpen wat ik door maakte. Ook het feit dat ze de mogelijkheid bood om 1 op 1 coachingslessen te volgen sprak mij erg aan, dan waren er in ieder geval geen andere mensen om me heen waar ik nerveus van zou kunnen worden. Ik heb een afspraak gemaakt voor een intakegesprek en ik voelde meteen een klik, misschien zou zij me wel kunnen helpen…..
Dat was in februari en sindsdien ga ik elke week voor een sessie van één of anderhalf uur naar haar toe. Ook geeft ze me op maat gemaakte oefeningen mee waar ik thuis mee aan de slag kan. De lessen zijn een combinatie van Yoga en mindfulness die voor mij heel goed werkt. De lessen worden ook helemaal afgestemd op datgene waar ik op dat moment behoefte aan heb.
Haar aanpak heeft ervoor gezorgd dat ik weer beter in m’n vel zit, ik voel me krachtiger, slaap beter, pieker minder en kan beter omgaan met m’n migraine en overgangsklachten.
Ook lichamelijk merk ik verbetering, ik ben soepeler en heb veel minder last van allerlei pijntjes aan m’n gewrichten. Ik zie het als een wekelijks kadootje aan mezelf en kom er altijd weer heerlijk ontspannen vandaan. Natuurlijk heb ik zoals ieder mens te maken met tegenslagen en moeilijke en verdrietige gebeurtenissen maar dankzij de sessies bij Mariken kan ik het leven gewoon beter aan

Reacties zijn gesloten.