Ook dit gaat weer voorbij

Ook dit gaat weer voorbij

Ik voel ‘m voor ik mijn ogen open doe, de donderwolk boven mijn hoofd. Nu komt dit wel vaker voor na een onrustige nacht en lost ie als vanzelf weer op tijdens het ochtendritueel met twee pubers. Vandaag niet. Vandaag blijft ie mij met minuscule precisie volgen, waar ik mij ook heen beweeg. Mijn gezin houdt afstand en telt het aantal seconden tussen de flits en donder, om een inschatting te kunnen maken van de situatie. 

Op zo’n moment heeft het geen zin om een paraplu uit te klappen of mijn Zuidwester aan te trekken. Ik ga zitten en onderga de bui, die op mijn weerapp als zware neerslag omschreven zou worden. Mijn inspiratie denkt wel twee keer na om tevoorschijn te komen, dus richt ik mijn mokkende energie op de achterlopende bedrijfsadministratie, badkamer en de ramen. 

De wijze les ‘Ook dit gaat weer voorbij’ die ik vaak tijdens sessies meegeef, blijkt vandaag ook weer te kloppen. Door geen weerstand te bieden tegen mijn gevoelens of mijzelf daar voor af te keuren, trekt de bui langzaam weg en zie ik door mijn schone ramen het zonnetje voorzichtig doorbreken.

Flow komt hoopvol aanlopen voor de beloofde strandwandeling en misschien, heel misschien, komt Inspiratie ook nog wel even langs 😉.

Heb een mooie dag, hoe hard het ook regent. Namasté, Mariken

#ookditgaatweervoorbij#yoga#mindfulness#coaching

Reacties zijn gesloten.