Workshops voor groepen

Workshops voor groepen

Deze lessen zijn bedoeld voor jou als je meer zoekt dan slechts een rustmoment in de week. Op vrijdagen geef ik workshops rond verschillende thema’s. Bij elk thema verdiepen we ons door middel van yoga, meditatie, ademhalingsoefeningen en mindfulness. Je ontvang een werkmap met oefeningen en krijgt toegang tot de bijbehorende Spotify-playlist, geleide meditaties en videoinstructies.

Op deze manier kun je de technieken zelf gaan toepassen in je dagelijks leven en een verandering maken in hoe je je voelt, en met welke uitdagingen je telkens weer geconfronteerd wordt. Ik help je om naar je eigen gedachten, gedrag en patronen te kijken, zodat je stap voor stap op een liefdevolle manier veranderingen kunt gaan aanbrengen.

Innerlijke rust & Stabiliteit
Voor jou als je: veel en vaak stress ervaart, altijd bezig moet zijn, veel in je hoofd zit en piekert, het altijd goed wilt doen en bang bent om te falen, bezig bent met wat anderen van je denken. Je verlangt naar rust en ruimte, stilte in je hoofd, een ontspannen lijf, je grenzen kunnen voelen en aangeven, je zelfverzekerd voelen.

Overgave & Vertrouwen
Voor jou als je: al wat meer geoefend bent in het ervaren van innerlijke rust, weinig tot geen plezier kunt ervaren, alles onder controle wilt houden, je je angstig voelt / veel obstakels ziet, een onverklaarbaar gevoel van ontevredenheid ervaart, veel boosheid of frustraties voelt. Je verlangt naar: sprankeling, je onbezorgd wilt voelen, plezier wilt ervaren, je minder druk wilt maken, vertrouwen te hebben, niet meer wilt voelen dat het dagelijks leven zo’n strijd is, en vanuit je eigen kracht en authenticiteit wilt stralen.

Vrouwelijkheid & Sensualiteit
Voor jou als je: veel in je hoofd zit, alleen maar doelgericht en pragmatisch bent, streng en hard bent voor jezelf en anderen, niet in contact bent met je vrouwelijkheid, moeilijk in contact komt met je seksuele gevoelens, starheid en rigiditeit ervaart. Je verlangt naar durven te genieten, leven vanuit je gevoel en intuïtie, je vrouwelijk en sensueel te voelen, je vrij te voelen in je lichaam, je op je gemak wilt voelen in contact met anderen, en je krachtig en zelfverzekerd wilt voelen in je dagelijks leven.

De thema’s herhalen zich iedere maand, met elke keer nieuwe lessen en bijbehorende oefeningen voor je dagelijks leven. Zo is er tijd en ruimte om de technieken eigen te maken en ze te laten bestendigen. De lessen kunnen ook afzonderlijk van elkaar gevolgd worden.

Twijfel je over welk thema bij je past? Neem dan contact met mij op. Vaak willen we graag los kunnen laten en vertrouwen hebben, maar moeten we eerst een stap zetten in het vinden van rust en stevigheid in ons zelf.

De lessen zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden.

  • Vrijdag 28 juni 12.15 -13.45 uur – Innerlijke rust & Stabiliteit
  • Vrijdag 2 augustus 12.30 – 14.00 uur – Overgave & Vertrouwen
  • Vrouwelijkheid & Sensualiteit – datum nader te bepalen
  • Kosten: Euro 20,- per les
  • Inclusief oefeningen, geleide meditaties en video’s voor thuis
  • Lokatie: Solide Yoga, Veenland 27 te Wateringen

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data van de verschillende workshops? Je kunt mij bereiken via de email of whatsapp.