Yogalessen

Yoga & Mindfulness
Ik weet als geen ander hoe heilzaam het is om yoga en mindfulness te beoefenen en tegelijkertijd hoe moeilijk het is om dit, naast het uurtje in de week, ook in je dagelijks leven toe te passen. In mijn lessen komen we in beweging door milde yogahoudingen en tai chi, observeren we wat-er-is door middel van ademhalingsoefeningen en meditatie en behandelen we steeds een deel van de principes van mindfulness. Verder geef ik bepaalde oefeningen mee als ‘huiswerk’ om het tevens eigen te maken in het dagelijks leven. Deze lessen zijn in verschillende samenstellingen te volgen:

Privé les
Als je graag zelf yoga beoefent, maar niet weet welke oefeningen goed zijn, maak ik op basis van de door jou aangegeven klachten/probleemgebieden/wensen speciaal een les. Bij jou thuis zullen we deze samen doen, waarna jij zelf in staat bent de asana’s en aanvullende oefeningen voor jezelf te doen. Heerlijk om zo de dag te beginnen, onderbreken of af te sluiten!

(Kleine) groepslessen
Bij mij thuis in de woonkamer geef ik kleine groepslessen voor circa 3 deelnemers. Omdat het een kleine groep is, kan ik rekening houden met de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Verschillende niveau’s zijn mogelijk, van beginner tot gevorderd, van spiritueel tot down-to-earth, van werken naar ontspanning tot energie opwekken. Vooraf zullen we doornemen welke stijl het beste bij jou past.
Daarnaast geef ik ook les via andere yogascholen. Zie het lesrooster voor de mogelijkheden.

Yoga op jouw lokatie
Misschien wil je een keer bij jouw thuis een les ervaren met je vrienden/vriendinnen. Of er een wekelijkse les van maken met een door jou samengesteld vast clubje. Jij hoeft de deur er niet voor uit en bent met mensen waar jij vertrouwd mee bent. Mogelijk vanaf 5 deelnemers binnen circa 15 km.