Wie ben IK?

Goede vraag, wie ben ik nou eigenlijk?…. Ik ben een vrouw van 42, getrouwd met een lieve man, moeder van twee prachtige dochters, 2 jaar geleden geveld door een burn out, daarvoor werkzaam als zelfstandig makelaar. Is dat wie ik ben?…

Wie ben IK werkelijk? Om tot dat antwoord te komen, heb ik mezelf de volgende vraag gesteld: Waar word ik blij van? Ik word blij van:
tulpen- de creatieve outfits van mijn jongste dochter – stilte- buiten zijn- Raspberry & Mint Organic Green Tea- yoga- mijn gezin- gezond eten- de lente- blogs schrijven- koken- de natuur- frambozen- family time- dansen- een flash mob -vriendelijkheid- Wordfeud met mijn zus- deze website creëren ….

“Great things never came from comfort zones”

We leven veel in gewoontes, routines; doen dingen omdat het nou eenmaal zo moet, hoort of omdat we het gewend zijn. Opkrabbelend uit mijn burn out merkte ik dat, in plaats van te re-integreren, mijn aandacht naar al deze mooie dingen ging, en er ruimte was om dát te doen waar ik blij van word. Geleidelijk aan zijn zo mijn wekelijkse yogalessen, kookopdrachten en coaching ontstaan. En kan ik uit de grond van mijn hart zeggen……….

DIT BEN IK!

p1240623IMG_7360[1]