Coaching

Yoga & Mindfulness in jouw dagelijks leven

Rust en ontspanning ervaren tijdens je yogales, maar weer opgeslokt worden door de dagelijkse stroom van het leven zodra je van de mat af stapt? Ik wil je graag laten ervaren hoe je yoga & mindfulness kunt toepassen in jouw dagelijks leven: tijdens je werk, in je gezin, in het krampachtig proberen alle ballen in de lucht te houden..

Dankzij mijn eigen leerproces van o.a. een fikse burn-out, stress gerelateerde klachten, RSI, omgaan met hoogsensitiviteit, ben ik tot de conclusie gekomen dat, naast het zelf volgen en geven van (mindful) yogales, het nodig is om het ook daadwerkelijk gaan toepassen in mijn dagelijks leven.

Ook dan blijft het nog een weg en een uitdaging om in een drukke maatschappij te kunnen vertragen en bij mezelf te blijven, maar door het toe te passen op die momenten als het er echt toe doet, zorgt het er voor dat het daadwerkelijk bestendigt in mijn leven.
En dat wil ik graag delen met anderen!

Wat kun je verwachten?
Het is geen 8 weekse algemene mindfulness training, omdat ik het graag wil toepassen op jouw persoonlijke leven. In een aantal sessies gaan we onderzoeken waar het knelt of wringt en kijken we hoe er weer meer ruimte in jouw leven kan ontstaan. Daarbij hoeft wellicht helemaal niets te veranderen aan jouw agenda zelf, maar aan de manier hoe je er mee omgaat. Om helemaal te kunnen zijn wie jij bent in de drukte van alledag, want yoga begint pas écht als je van je mat afstapt.

Voor jou als je:
– wilt veranderen, maar het gevoel hebt vast te zitten in patronen;
– (grote) stress ervaart in je dagelijks leven;
– continu overspoelt wordt door je gedachten;
– niet kunt genieten van kleine dingen en het hier en nu;
– het gevoel hebt, dat je geleefd wordt;
– energieker wil voelen tijdens aan het einde van je dag.