3 stappen naar moeiteloos leven

3 stappen naar moeiteloos leven

In dit programma heb ik mijn ontdekkingstocht van afgelopen 10 jaar verwerkt. Op mijn pad ben ik in aanraking gekomen met yoga, mindfulness, meditatie, ademhalingsoefeningen, leraren als Esmeralda Heij, Annemarie Postma en Eckhart Tolle, inspirerende verhalen over loslaten en kracht van de stilte, kennis over het ego, onnodig lijden, lichaamsbewustzijn en bewustzijnsontwikkeling. 

Dit alles heeft mij gebracht waar wie ik werkelijk ben en leef ik vanuit vreugde, verruiming en moeiteloosheid (of ben ik me er bewust van wanneer dat niet zo is ;-)). Het is namelijk niet zo dat ik de hele dag tjirpend door het leven ga; ik val nog regelmatig, maar ik heb heb geleerd hoe ik moet liggen en hoe ik weer op kan staan.

Vanuit al deze opgedane ervaringen heb ik de essentie samengevat in een programma, waarin wij samen gaan ontdekken, begrijpen en transformeren. Om oude patronen daadwerkelijk te kunnen veranderen, is dagelijks beoefening noodzakelijk. Omdat ik weet hoe lastig het is om dit daadwerkelijk te doen, ontvang je, naast de persoonlijke coachingsessies, een programma met begeleiding om het in je dagelijks leven toe te passen. Voor elke stap nemen we een maand de tijd, zodat jij genoeg ruimte hebt om te oefenen, te vallen, te liggen en weer op te staan. 

Ik neem je graag mee op een reis van 3 maanden om je eigen gedrag te leren doorzien en herkennen, emoties als frustratie, weerstand en verkramping op te lossen, handvatten aan te leren om het leven te omarmen zoals het zich aandient en om te ontdekken wie je nu werkelijk bent. Pak je koffers! We gaan naar huis!

Inhoud programma: 

Stap 1 Bewust worden Stap 2 ontrafelen van het ego en inzien dat lijden vaak een keuze is Stap 3 Moeiteloosheid en de ontdekking wie jij werkelijk bent.

  • 3x een coachingsessie van 60 minuten
  • werkschrift met theorie, oefeningen, begeleide meditaties en ruimte voor je eigen aantekeningen
  • begeleiding via whatsapp, wanneer nodig, gedurende de training
  • Kosten: Eur 285,-